15 дек. 2009 г.

Timsah Boregi


Oglum cok sever bu boregi

Seker pare



MALZEMELER
Hamuru için;
1 paket margarin
2 yumurta (bir tanesinin sarısı üzeri için ayrılacak)
½ su bardağı irmik
½ su bardağı şeker
1’er paket kabartma tozu ve vanilya
Aldığı kadar un
Şan fıstığı
Şerbeti için;
5 su bardağı şeker
5 su bardağı su
½ limon suyu
YAPILIŞI
Margarin, irmik, şeker ve yumurta yoğrulur. Sonra un, kabartma tozu ve vanilya da ilave edilerek yumuşak bir hamur elde edilir. Oval şekiller verilen hamurların üzerlerine çatalın tersiyle hafifçe bastırılır. Üzerine yumurta sarısı sürülerek pişirilir. Fırından çıkan tatlıya, soğuk şerbet dökülür ve şan fıstığıyla süslenir.
MALZEMELER
Hamuru için;
1 paket margarin
2 yumurta (bir tanesinin sarısı üzeri için ayrılacak)
½ su bardağı irmik
½ su bardağı şeker
1’er paket kabartma tozu ve vanilya
Aldığı kadar un
Şan fıstığı
Şerbeti için;
5 su bardağı şeker
5 su bardağı su
½ limon suyu
YAPILIŞI
Margarin, irmik, şeker ve yumurta yoğrulur. Sonra un, kabartma tozu ve vanilya da ilave edilerek yumuşak bir hamur elde edilir. Oval şekiller verilen hamurların üzerlerine çatalın tersiyle hafifçe bastırılır. Üzerine yumurta sarısı sürülerek pişirilir. Fırından çıkan tatlıya, soğuk şerbet dökülür ve şan fıstığıyla süslenir.

Makyaj perisinden hediyeler


Yeni açtığım Blogumu tanıtmak ve Güzel arkadaşlıklar edinmek amacı ile bir kampanya düzenlemeye karar verdim.Bu kampanyayı yaparken,evimde kullanmadığım ürünleri vermek yerine,paketinde hiç açılmamış ürünleri vermenin "Hediye vermeye" daha uygun ve doğru olacağını düşünerek,dün internet üzerinden güzel bir alışveriş yaptım.Sizler için güzel hediyeler aldım. :)Bloglarda hep bayanlara göre hediyeler verildiğini görünce farklılık yaratmak için; erkeklere de hediye vermeyi düşündüm.:)

Seçtiğim Hediyeleri beğeneceğinizi umut ediyorum...

Blogumu düzenlerken,bundan sonra belirli aralıklarla izleyicilerime güzel hediyeler vereceğim.
VERİLECEK HEDİYELER;

1 KİŞİYE ;LOREAL'DEN ;(60 FARKLI RENKTE FAR,4 ALLIK,4 PUDRA,4 APLİKATÖR,1 PUDRA SÜNGERİ)TOPLAM 73 PARÇALIK LOREAL MAKYAJ SETİ.

1 KİŞİYE;FLORMAR TOUCH PARFUM

1 KİŞİYE ;Nivea Beaute Volume Shine Ultra Glossy (Parlak Görünüm Veren Ruj) -05- CACAO

1 KİŞİYE;AVON BLACK SUEDE TOUCH ERKEK PARFÜM

GELELİM KAMPANYAYA KATILIM İÇİN YAPILACAKLARA;
Kazanmak için yapmanız gerekenler çok basit;
1- İzleyici olmanız.

2- Bloğunuzda yarışmadan bahsetmeniz..

3- Yarışmaya katıldığınızı bu yazının altına yorum olarak bildirmeniz, blogunuzda yarışmayı duyurduğunuz link adresinizi yanında belirterek hangi hediyeyi isteğinizi yazmanız.

4-Blog sahibi olmayanlar da katılmak için izleyicim olarak,bu yazının altına yorum bırakmalıdırlar.

5.SON KATILIM TARİHİ:20 Aralık 2009'dur.21 ARALIK günü sonuçlar açıklanarak Hediyeler 22 aralık günü kargoya verilecektir.

NOT:Hediyelerin Gönderimi Yurtiçi Kargo ile yapılacaktır.Kargo ücretleri bana aittir.Hediyeler daha önce hiç açılmamış emniyetli paket içerisinde gönderilecektir.

HER TÜRLÜ GÖRÜŞ,ÖNERİ VE SORULARINIZ İÇİN makyajperisiblog.hotmail.com İLETİŞİM ADRESİNDEN MAİL İLE BANA ULAŞABİLİRSİNİZ.

http://makyajperisi.blogspot.com/

14 дек. 2009 г.

17 нояб. 2009 г.

Parlatici rujlarim

Selam kızlar, aslında pek kozmetik kullanmıyorumda ama şu parlatıcı rujlara o kadar düşkünümmmmmmmm ki. ve yeni parlatıcı gorünce almadan duramıyorum. Sizinle benim en sevdiğim örnekleri paylaşmak istiyorum


































1. FlorMar – True Color Holographic — №88 – 10 ml.
çok güzel kokusu var.hafif. parlatıcıyıda dudaklarında hiç hissetmiyorsun

2. Clarins – Gloss Appeal — №05 – 5,5 ml.
güzel bi aroması var. rengi de güzel. biraz parfüm kokusu var. Hafif
3. Lancome – Juicy Tubes — №93, Toffee RnB – 15 ml.
Koyu. karamel tadı var şaşırtıcı hacim ve parlaklık veriyor
4. Lancome – Juicy Tubes — №45, Candy – 15 ml.
Önceki örnekten daha hafif. seker kokuyor. dudakları inanılmaz pürüzsüz hale getirir pembe renk verir. Makyajın doğal pastel renkler için uygundur
5. Clinique – superbalm moisturizing gloss — №07 – 15 ml.
Bu parlatıcı dudak tedavisi için daha uygun çeşitli hava şartlarında koruyor. dudaklara düzgün, "ıslak" parlaklık sağlar. Gerçekten çatlaklari çok güzel iyileştırıyor, ve aynı anda çok güzel ve yumuşak bir görünüm verir. ofis makyajı için uygundur.

6. Lancome – Juicy Tubes — №95, Marshmallow Electro – 15 ml
Kalın tutarlılık, tüm bu serisinde var zaten, zengin vanilya kokusu, çok hoş ve parlak. pembe makyajiniza uygun olur, gençlik ve hassasiyet vurgulamaktadır
7. Collistar – Supergloss – №24 – 15 ml
neredeyse hiç kokusu yok, çok hafif, Güzel yanardöner, ancak yavaş yavaş dudaklarına emiliyor, ve sık yenilemeye zorunda kalıyorsun.
8. YvesSaintLaurent – Gloss Repulpant Shiny lip plumper — №12 – 10 ml.
koyu,ferahlatici nane tadi var, uzun sure dudaklarinda kaliyor, tek eksi dudaklara zor suruluyor

KIRILAN TIRNAKLARINIZA SON!!!


Arkadaşlar eğer tırnaklarınız yumşaksa ve sürekli kırılıyorsa hemen salona gitmeye acele etmeyin. Buna Çözüm var artık!!! Benim işime çok yaradı. Daha önce cok şeyler denedim, maske filan yaptım .Cok ünlü markaları denedim ve dünya çapında meşhur Sally Hanson bile ... ne yazıkki hiç fark göremedim Turnaklarım bırak uzamaya sürekli kırılıp çok berbat duruyordu

Bir gün markette müşteri ve satıcının sohbetine kulak misafırı oldum )) FlorMar Nail Care hakkında konuşuyorlardı, bende meraklanıp göstermeni istedim, açıkçası hıç inanmadım ve oylesine son kalan 1 şise oje yi aldim...... ve sonuç... Sonucu resımlerimde görebilirsiniz. 2 hafta kullanmaya başladıktan sonra tırnaklarım daha sert oldu ve artık kırlmiyordu.ve daha hızlı uzamaya başladılar.


Ne yapıyorum: öncelikle her zamanki gibi manikür yapıyorum biraz badem yağı sürüyorum ve 5 dakika sonra Active Nail Hardener sürüyorum.Tabiki evin tüm işleri eldivenle yapıyorum ve bazen ellerimi tuzlu suya yada yağlı maskelerle şimartıyorum. ama bu üründen gerçekten çok ama çok memnunum.


Arkadaşlar bu reklam değil. sadece deneyimi paylaşiyorum !!!
Tırnaklarınız sağlam olsun!!!

16 нояб. 2009 г.

İŞ ARKADAŞINI GETİR, MAKYAJ ÇANTANDAKİ EKSİLERİ SANA HEDİYE EDELİM

Flormar'ın çarpıcı renklerdeki ürünlerinden sizinle birlikte iş arkadaşınız da satın alsın,makyaj çantanızdaki eksikler için ekstra para ödemenize gerek kalmasın.
Evet yanlış okumadınız.Tek yapmanız gereken sipariş verirken size gözü takılan veya ürünlerimizi alıp kullandıktan sonra bu tecrübenize kulak misafiri olan iş arkadaşınızın da sipariş vermesini sağlamak.Arkadaşınızın sizin referansıyla internet sitemizden sipariş vermesi durumunda Flormar'ın tırnak/dudak ve göz gruplarından çeşitli ürünlerin sahibi olacaksınız.Sizinle aynı iş yerinde çalışan arkadaşınızın aşağıdaki meblağlarda sipariş vermeleri durumunda, sizin bir sonraki siparişinizde aşağıdaki ürünleri biz size hediye ediyoruz.Tek yapmanız gereken arkadaşınız sipariş verdikten sonra arkadaşınızın ad /soyad ve kurum biliglerini aşağıdaki adrese e posta yoluyla bildirmek.
Neler Mi Hediye Ediyoruz:

1)Arkadaşınız 0-15tl arasında sipariş verirse ,size istediğiniz ojeyi hediye ediyoruz.
2)Arkadaşınız 15-30tl arasında sipariş verirse, size istediğiniz bir oje ve ruju hediye ediyoruz.
3)Arkadaşınız 30tl ve üzerinde sipariş verirse terracotta serisinden terracotta allık veya fardan istediğiniz bir rengi size hediye ediyoruz.

Bu fırsatı kaçırmayın.Arkadaşlarınız da kendi arkadaşlarını getirerek bu sisteme üye olabilir,bu ve benzeri birçok avantajımızdan faydalanabilir.

Bir sonraki siparişinizde hediye olarak gönderilecek ürüne karar vermek için tıklayınız;






OJE


TERRACOTTA FAR





DUYRU!!!!!
"internet üzerinden pazartesi ve Cuma günleri arasında yani 1 haftayi içeren bir zaman diliminde, en çok meblağda alışveriş yapan ve ürünlerimiz hakkında yorumlarını belirten ilk kişi, yeni çıkan ürünlerimizden oluşan hediye paketini almaya hak kazanacaklar.Yapılacak yorumlar sadece ürün kalitemizi değil aşağıda belirtmiş olduğumuz hizmet ve satış sonrası destek gibi konuları da içermelidir;

1)Flormar ürünleri adresinize sağlam bir şekilde teslim edildi mi?

2)Flormar ürünleri ambalajlarıyla birlikte mi ulaştırıldı size?

3)Ürünlerin teslim süresi belirtildiği gibi 2 iş günü içerisinde mi gerçekleşti?

4)Flormar pazarlama ve destek ekibi sizlerin her türlü sorularınıza cevap verdi mi?Satış sonrası hizmetten memnun kaldınız mı?

Flormar'dan sürprizler bunlarla da kalmayacak.Bekleyin ve görün!!!

Alışverişe Renk Geldi”

Flormar olarak e-satış sitesi açıldığı günden itibaren gösterilen yoğun talep ve ilgi için tüm Flormar sevenlere teşekkür ederiz.
Flormar ailesini büyütmek ve e-satış üzerinden yapılan alışverişleri daha gerçekçi kılmak adına sitemizde bir yenilik yapmaya karar verdik ve e-satıs üzerinden alışveriş yapmayı kolaylaştırmak için sitemizde bulunan tüm ürün renklerini yeniledik.
Artık http://www.e-flormar.com/ adresinde göreceğiniz tüm ürünler, gerçek renkleri ile sergileniyor olacak.

İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde ürün renklerimiz konusunda emin olamayan ve renklerin gerçekle birebir aynı olmayacağı konusunda tereddütleri bulunan bayanları düşünerek, sitemizdeki renk kartelamızı yeniledik ve birebir gerçeği yansıtan ürün renkleriyle değiştirdik.


Artık tüm ürünlerimiz gerçek renkleri ile e-satışta

VE FLORMAR PARFÜMÜ YARATTI

Kadının rengi FlorMar bu kez kadın kokusunu yaratıyor,
kadına kendini yeniden keşfettiriyor.

Heart...
Mind...
Soul...
Touch...

Kendini Sev!”, “Kendini Keşfet!”, “Kendine İnan!”, “Kendini Dinle!” konseptlerini vurgulayan bu 4 parfüm kadın benliğinin adeta dışa vurumu...

Renk, tasarımı ve sunduğu şıklıkla günün her saatinde kullanılabilecek bu 4 koku 12 saat süreyle teninizde kalacak, ilk anki tazeliğini koruyacak.

İster romantik, ister çekici, ister enerjik, ister şeker...
Kendinizi nasıl hissediyorsanız, ona uygun bir FlorMar parfüm bulabilirsiniz.


Flormar Heart
İçerdiği kızılcık, pembe biber, gül, kakao, vanilya, patchouli, massoia ağacı ve siyah menekşe meyve özleri ile egzotik bir uyum sunan Flormar Heart
“Kendini Sev!” diye seslenip, kadının kırmızı tarafını oraya koyacak.







FlorMar Mind
Şeker aramolu kokusu ile “Kendine İnan!” diyen “FlorMar Mind” içeriğindeki sandal ağacı, vanilya, musk, frambuaz, karamel, süt, siyah üzüm ve gül özleriyle, kadının içindeki eğlenceli, sevimli kadını dışa vuracak.







FlorMar Soul
Kendinizi enerjik hissediyorsanız içinizden gelen sese kulak vermelisiniz: “Kendini Dinle!”. İçeriğindeki bergamut, mandalina, zambak, vanilya, amber, gün çiçeği, tangerine ve vetiver özleri ile, enerjik ve fresh halinizi “FlorMar Soul” kokunuzla çevrenizdekilere de hissettireceksiniz

FlorMar Touch
“Kendini Keşfet!” diyen “Flormar Touch”, içeriğindeki ahududu, armut ve frenk üzümü gibi tropikal meyveler ve vanilya, firezya ve gül bitkileri ile tropikal bir uyum sunarak, içinizdeki kadını dışa vurmada

1 нояб. 2009 г.

Rekam FLORMAR

FLORMAR MAKYAJ ÇANTASI


30 TL ve üzerindeki tüm alımlarınızda Flormar'dan size makyaj çantası hediye.

FLORMAR GECE ÇANTASI


Flormar,parfüm ve deo ürün gamından herhangi birini alan bayanlara şık gece çantası hediye ediyor.Mind,heart,touch ve soul parfümlerinden herhangi biri ile yine aynı adları taşıyan deo serisinden herhangi bir ürün alan bayanlar şık gece çantasını hediye olarak alabilecekler

yeni urunler

http://www.e-flormar.com/catinfo.asp?brw=&typ=1v

FLORMAR

Bundan sonra Blog sahibi olan , blog sahibi olmayı düşünen veya Blogları aktif bir şekilde takip eden herkes, Flormar'ın binlerce renk ve çeşitteki ürün gamıyla tanışma şansını yakalayacak. Burada yayınlanacak metinler ve verilecek linkler sayesinde Flormar adını daha fazla duyurabilecek,gelişmelerden herkesi haberdar edebilecek.Burada yer alan iletişim platformu sayesinde Flormar gerek ürünleri gerekse her türlü yenilik çalışmalarını bloggerlara duyurabilecek ve blog okuyucularına Flormar hakkında merak ettikleri tüm soruların cevaplarını verecek. Bunun için tek yapılması gereken aşağıdaki iletişim formu aracılığı ile bize bilgilerini göndermek olacak.İletişim formu linkte..
http://www.e-flormar.com/icerik.asp?inf=28